Hoe kan ik een link toevoegen in mijn vacaturetekst?

In het menu boven de vacaturebeschrijving vind je een  icoon. Voordat je hier op klikt, selecteer je het eerst woord of de woorden waarmee je naar een andere website (bijvoorbeeld de site van je organisatie) wilt linken. Zodra je een selectie hebt gemaakt, klik je op het  icoon. Er opent  een nieuw venster waarin een url-link toegevoegd kan worden. Klik vervolgens op 'OK' om het proces te voltooien. Je kunt de link weer verwijderen door op het  icoon te klikken.