Hoe stel ik een vacatureteam samen?

Op de 'team' pagina van het vacatureproces kun je het vacatureteam samenstellen die toegang heeft tot de vacature. Dit kunnen enkel recruiters zijn, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om andere collega's toegang te geven.

Je selecteert de juiste rol (recruiter/manager/selectiecommissielid) en typt dan de naam of het mailadres van de contactpersoon. Als deze persoon nog niet bestaat binnen One creeer je een contactpersoon en voeg je deze daarna toe aan het vacatureteam.

Stap 1 Teamlid zoeken:

Stap 2 Teamlid toevoegen:

Om teamleden te verwijderen klik je op 'verwijderen':