Hoe zie ik een overzicht van alle activiteiten omtrent een vacature?

Wanneer je een vacature hebt aangemaakt kun je alle activiteiten volgen via de timeline van ONE, door in het menu op "overzicht" te klikken. Hier worden alle acties van de vacature invoer tot het selectieproces bijgehouden, op chronologische wijze. Ook kun je met collega's samenwerken door notities en todo's aan te maken, rechts bovenin het scherm.